KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİ TAHSİLAT DÖNEMİNDE YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

Katkı Payı/ Öğrenim Ücreti tahsilatı işlemi, ders kayıtları bittikten sonra ilan edilen tarih aralığında yapılacaktır. Öğrencilerimizin katkı paylarını/ öğrenim ücretlerini ödemedikleri takdirde, ilgili dönemde hiçbir öğrencilik hakları olmayacaktır. Öğrenciler Ders Kayıt Döneminde ders kaydı yaptırmış bile olsalar, katkı paylarını/ öğrenim ücretlerini ödememeleri durumunda seçtikleri dersler iptal edilecektir.

Öğrencilerimiz, Katkı Payı / Öğrenim Ücretlerini 10 haneli öğrenci numaralarını kullanarak,  Türkiye’nin her yerindeki Halk Bankası şubelerinden veya Halk Bankası İnternet Bankacılığı’nı kullanarak ödeyebilirler. Her iki durumda da,  öğrencilerimiz işlem sonunda banka işlem dekontunu almayı kesinlikle unutmamalıdır.

Katkı payı/Öğrenim ücreti dekontunun “okulunuz öğrenci işleri ofisine” teslimi mecburidir.

KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİ TAHSİLAT BAŞLAMA TARİHİ

: 25.02.2013