Yeni Öğrencilerin Ders Seçme İşlemleri

DERS SEÇME İŞLEMLERİ

·         KAYIT YENİLEME/DERS SEÇME TARİHİ : 11– 19 Eylül 2017

Kesin kayıt yaptıran öğrenci http://obisis.erciyes.edu.tr/ adresinden öğrenci numarasını girerek şifre alacaktır.

Şifre alma işleminden sonra öğrenci kendisine sistemden danışmanı ile birlikte ders ataması yapacaktır (Şifre alamayan öğrenci işleri ile görüşerek OBİSİS’ten kimlik bilgilerini tekrar kontrol ettirmeleri gerekecektir).

Ders Döneminde (1. Veya 2. Dönem ) Seminer dersi ile Araştırma ve yayın Etiği (SBA 000)  veya Bilimsel Araştırma Teknikleri (SBB 000) derslerinden birinin alınması zorunludur. Bu dersleri alıp başarılı olmadan tez dönemine geçilemez.

Öğrenciler seçmeli ders İngilizce 1, 2 (hangisi açıksa) seçebilirler. Enstitümüzde açılan İngilizce dersi temel ve sağlık bilimleri alanı ile ilgili olup kredisiz haftada 2 saattir.

Ders seçme işlemi danışman gözetiminde danışmanla birlikte yapılmalıdır.

Ders ataması bittikten sonra form danışman onayına gönderilir.

Ders kayıt formunun 1 nüshası öğrenci, 1 nüshası danışman, 1 nüshası anabilim dalı başkanlığına teslim edilecektir.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2017