ETİK KURUL RAPORU BEKLEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATENİ
ETİK KURUL RAPORU BEKLEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATENİ

2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında, Enstitümüz ana bilim dalları yüksek lisans ve doktora programı öğrencilerine Uzmanlık Alan Dersi ile Tez Çalışması Dersinin hangi tarihe kadar atanacağı ile ilgili Yönetim Kurulumuz Aşağıdaki Kararı almıştır.

Yönetim Kurulu Kararı: 43/40- Enstitümüz Ana Bilim Dalları Yüksek Lisans ve Doktora programı öğrencisi olup, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında OBİSİS’te “Etik Kurul Bekliyorum”u işaretleyen öğrencilerden gerekiyor ise “Kurum İzni, İnsan ve Hayvan Etik Kurul İzni”ni tamamlayanlar 01.12.2023 tarihi mesai bitimine kadar Tez Önerilerini ve gerekli olan tüm evraklarını Enstitüye göndermeleri durumunda “Uzmanlık Alan Dersi ile Tez Çalışması Dersi” atanacaktır.

Yukarıda anılan tarihten sonra gönderilecek olan evraklar işleme alınmayacaktır.

12 Ekim 2023 Perşembe