NISAN 2016 ÖNCESİNDE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE
NISAN 2016 ÖNCESİNDE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Enstitümüz Yüksek lisan ve doktora programlarına 20.04.2016 tarihinden önce kayıt yaptırmış ve azami süresini doldurdukları için YÖK ‘ün 26.10.2022 tarih ve 77554 sayılı yazılarına istinaden 21.11.2022 tarihinde kayıtları silinen öğrencilere;

1. Kayıtlarının silindiğine dair e-tebligat; öğrencilerin enstitümüzde kayıtlı cep telefonlarına sms ve mail adreslerine ayrıca mail olarak gönderilmiştir.

2. Öğrenciler kayıtlarının silinip silinmediğini ERÜ OBİSİS (https://obisis.erciyes.edu.tr/ ) programına girerek kontrol edebilirler.

3. Bu durumdaki kaydı silinen öğrenciler en geç 05.12.2022 tarihine kadar aşağıdaki af dilekçesini ve eklerini doldurarak enstitümüze şahsen veya e-posta (sagens@erciyes.edu.tr ) yoluyla (müracaat evraklarının e-posta yolu ile yapılması durumunda enstitümüz öğrenci işleri ile irtibata geçim evrakların geldiğinin teyidinin yapılması gerekmektedir) enstitümüze müracaat ettiklerinde 7417 sayılı af kanunundan yararlanarak kayıtları yeniden açılacaktır.

4. Bu durumdaki öğrencilerimizin enstitümüzde kayıtlı cep telefonu ve e-mail adreslerini yasal e – tebligatları yapılmış olduğundan mağdur olunmaması için sürecin takibini enstitümüz öğrenci işleri personeli ile görüşerek yapmalıdırlar.

AF DİLEKÇESİ

22 Kasım 2022 Salı